Jídelníček

platnost od 25. 10. do 27. 10. 2021

Upozornění

Ze zdravotních důvodů (úrazu) je provozovna uzavřena. Předpokládané znovuotevření je Leden 2022. Děkujeme za přízeň a pochopení.

Pondělí

celkem 
5800 kJ

SN: OVESNÁ KAŠE S MÁKEM A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI

alergeny 1

1421 kJ

SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM

alergeny 7

658 kJ

OB: SMETANOVÉ LASAGNE S CUKETOU, TYMIÁNEM A PARMAZÁNEM

alergeny 1, 7

1843 kJ

SV: ŠEVCOVSKÝ SALÁT ZE ŠUMKY, OKURKY, CIBULKY S KANCKENBROTEM

alergeny 1, 3, 7

657 kJ

VE: SALÁT S UZENÝM KUŘETEM

alergeny 0

1221 kJ

Úterý

celkem 
5980 kJ

SN: CELOZRNNÝ ROHLÍČEK PLNĚNÝ PAŽITKOVÝM KRÉMEM A SALÁTEM

alergeny 1, 7

1285 kJ

SV: KOKOSOVÝ DEZERT S BEBE SUŠENKAMI

alergeny 1, 7

762 kJ

OB: VEPŘOVÁ PANENKA PROVONĚNÁ ŠALVĚJÍ S JABLKOVÝM CHUTNEY S JASMÍNOVOU RÝŽÍ

alergeny 11

1778 kJ

SV: TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 4, 7

834 kJ

VE: PEČENÉ BRAMBORY S VEJCEM A OMÁČKOU TONNATO

alergeny 3, 4

1321 kJ

Středa

celkem 
6099 kJ

SN: MRKVOVÁ BÁBOVKA

alergeny 1, 3, 7

1357 kJ

SV: TAPIOKA S MANGEM

alergeny 0

702 kJ

OB: KRŮTÍ SEGEDINSKÝ GULÁŠ S GNOCHI

alergeny 1, 3, 7

1725 kJ

SV: KVĚTÁKOVÝ KRÉM

alergeny 3, 7

863 kJ

VE: TĚSTOVINOVÝ SALÁT S HRUŠKAMI A NIVOU

alergeny 1, 8

1452 kJ

Čtvrtek, svátek

nevaří se

Pátek, volno

nevaří se

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.