
Jídelníček
platnost od 25. 10. do 27. 10. 2021
Upozornění
Ze zdravotních důvodů (úrazu) je provozovna uzavřena. Předpokládané znovuotevření je 24. 1. 2022. Děkujeme za přízeň a pochopení.
Pondělí
celkem
5800 kJ
SN: OVESNÁ KAŠE S MÁKEM A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI
alergeny 1
1421 kJ
SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM
alergeny 7
658 kJ
OB: SMETANOVÉ LASAGNE S CUKETOU, TYMIÁNEM A PARMAZÁNEM
alergeny 1, 7
1843 kJ
SV: ŠEVCOVSKÝ SALÁT ZE ŠUMKY, OKURKY, CIBULKY S KANCKENBROTEM
alergeny 1, 3, 7
657 kJ
VE: SALÁT S UZENÝM KUŘETEM
alergeny 0
1221 kJ
Úterý
celkem
5980 kJ
SN: CELOZRNNÝ ROHLÍČEK PLNĚNÝ PAŽITKOVÝM KRÉMEM A SALÁTEM
alergeny 1, 7
1285 kJ
SV: KOKOSOVÝ DEZERT S BEBE SUŠENKAMI
alergeny 1, 7
762 kJ
OB: VEPŘOVÁ PANENKA PROVONĚNÁ ŠALVĚJÍ S JABLKOVÝM CHUTNEY S JASMÍNOVOU RÝŽÍ
alergeny 11
1778 kJ
SV: TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO
alergeny 1, 4, 7
834 kJ
VE: PEČENÉ BRAMBORY S VEJCEM A OMÁČKOU TONNATO
alergeny 3, 4
1321 kJ
Středa
celkem
6099 kJ
SN: MRKVOVÁ BÁBOVKA
alergeny 1, 3, 7
1357 kJ
SV: TAPIOKA S MANGEM
alergeny 0
702 kJ
alergeny 1, 3, 7
1725 kJ
SV: KVĚTÁKOVÝ KRÉM
alergeny 3, 7
863 kJ
VE: TĚSTOVINOVÝ SALÁT S HRUŠKAMI A NIVOU
alergeny 1, 8
1452 kJ
Čtvrtek, svátek
nevaří se
Pátek, volno
nevaří se
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.