Jídelníček
platnost od 26. 10. do 30. 10. 2020

Pondělí

celkem 
5712 kJ

SN: CHLÉB SE ŠUNKOU A ŘEDKVIČKOU

alergeny 1, 7

1219 kJ

SV: TVAROH S MEDEM A MANDLOVÝMI PLÁTKY

alergeny 7, 8

521 kJ

OB: KUŘECÍ ŠPALÍČKY MARABELA S OLIVAMI A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, RÝŽE  

alergeny 0

1927 kJ

SV: GRILOVANÝ LILEK S NIVOU, KNACKENBROT

alergeny 1, 7

824 kJ

VE: FAZOLOVÝ SALÁT S KEŠU OŘÍŠKY, BRUSINKAMI A BALKÁNEM

alergeny 7, 8, 10

1221 kJ

Úterý

celkem 
5654 kJ

SN: ZAPEČENÁ OVESNÁ KAŠE S PEKANY

alergeny 1, 8

1670 kJ

SV: COTTAGE S OVOCEM

alergeny 7

469 kJ

OB: VEPŘOVÉ V MRKVI, PETRŽELOVÉ BRAMBORY

alergeny 0

1534 kJ

SV: PIKANTNÍ POLÉVKA Z BATÁTŮ

alergeny 0

684 kJ

VE: WRAPS PLNĚNÝ ZELENINOU A UZENÝM TOFU

alergeny 1, 6

1297 kJ

Středa

nevaří se

Čtvrtek

celkem 
5459 kJ

SN: CELOZRNNÝ SENDVIČ PLNĚNÝ MÍCHANÝMI VAJÍČKY, PARMAZÁNEM A RUKOLOU

alergeny 1, 3, 7

1421 kJ

SV: TAPIOKOVÝ PUDINK S MALINAMI

alergeny 0

586 kJ

OB: KUŘE NA PAPRICE, HALUŠKY

alergeny 1, 7

1442 kJ

SV: ŠUNKOVÁ PĚNA, PEČIVO

alergeny 1, 7

997 kJ

VE: SILNÝ HOVĚZÍ DOMÁCÍ VÝVAR S NUDLEMI A MASEM

alergeny 1, 3, 9

1013 kJ

Pátek

celkem 
5397 kJ

SN: MAKOVÝ KOLÁČ

alergeny 1, 3, 7, 8

1324 kJ

SV: MRKVOVÝ SALÁT SE SLUNEČNICOVÝMI SEMÍNKY

alergeny 0

524 kJ

OB: CUKETOVÝ NÁKYP S PANCHETOU

alergeny 1, 3, 7

1648 kJ

SV: HRÁŠKOVÝ KRÉM

alergeny 7

698 kJ

VE: PEČENÉ BRAMBORY S VEJCEM A OMÁČKOU TONNATO

alergeny 3, 4

1203 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.