Jídelníček
platnost od 26. 10. do 30. 10. 2020
Pondělí
celkem
5712 kJ
SN: CHLÉB SE ŠUNKOU A ŘEDKVIČKOU
alergeny 1, 7
1219 kJ
SV: TVAROH S MEDEM A MANDLOVÝMI PLÁTKY
alergeny 7, 8
521 kJ
OB: KUŘECÍ ŠPALÍČKY MARABELA S OLIVAMI A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, RÝŽE
alergeny 0
1927 kJ
SV: GRILOVANÝ LILEK S NIVOU, KNACKENBROT
alergeny 1, 7
824 kJ
VE: FAZOLOVÝ SALÁT S KEŠU OŘÍŠKY, BRUSINKAMI A BALKÁNEM
alergeny 7, 8, 10
1221 kJ
Úterý
celkem
5654 kJ
SN: ZAPEČENÁ OVESNÁ KAŠE S PEKANY
alergeny 1, 8
1670 kJ
SV: COTTAGE S OVOCEM
alergeny 7
469 kJ
OB: VEPŘOVÉ V MRKVI, PETRŽELOVÉ BRAMBORY
alergeny 0
1534 kJ
SV: PIKANTNÍ POLÉVKA Z BATÁTŮ
alergeny 0
684 kJ
VE: WRAPS PLNĚNÝ ZELENINOU A UZENÝM TOFU
alergeny 1, 6
1297 kJ
Středa
nevaří se
Čtvrtek
celkem
5459 kJ
SN: CELOZRNNÝ SENDVIČ PLNĚNÝ MÍCHANÝMI VAJÍČKY, PARMAZÁNEM A RUKOLOU
alergeny 1, 3, 7
1421 kJ
SV: TAPIOKOVÝ PUDINK S MALINAMI
alergeny 0
586 kJ
alergeny 1, 7
1442 kJ
SV: ŠUNKOVÁ PĚNA, PEČIVO
alergeny 1, 7
997 kJ
VE: SILNÝ HOVĚZÍ DOMÁCÍ VÝVAR S NUDLEMI A MASEM
alergeny 1, 3, 9
1013 kJ
Pátek
celkem
5397 kJ
SN: MAKOVÝ KOLÁČ
alergeny 1, 3, 7, 8
1324 kJ
SV: MRKVOVÝ SALÁT SE SLUNEČNICOVÝMI SEMÍNKY
alergeny 0
524 kJ
OB: CUKETOVÝ NÁKYP S PANCHETOU
alergeny 1, 3, 7
1648 kJ
SV: HRÁŠKOVÝ KRÉM
alergeny 7
698 kJ
VE: PEČENÉ BRAMBORY S VEJCEM A OMÁČKOU TONNATO
alergeny 3, 4
1203 kJ
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.