
Jídelníček
platnost od 23. 1. do 26. 1. 2023
NAŠI MILÍ ZÁKAZNÍCI, OMLOUVÁME SE, ALE MUSÍME Z EKONOMICKÝCH DŮVODŮ NAŠI PROVOZOVNU UZAVŘÍT. NELZE BEZ DALŠÍHO ZDRAŽOVÁNÍ PROVOZ UDRŽET A TO NECHCEME. VŠEM VÁM MOC DĚKUJEME.
Pondělí
celkem
6054 kJ
SN: KOŘENĚNÁ MÍCHANÁ VEJCE, PEČIVO
alergeny 1, 3
1353 kJ
SV: MAKOVÁ PĚNA S MERUŇKOVOU MARMELÁDOU
alergeny 1, 7
731 kJ
OB: ŠPAGERY BOLOGNESE SYPANÉ PARMAZÁNEM
alergeny 1, 7
1911 kJ
SV: POMAZÁNKA Z UZENÉHO TOFU, KŘEHKÉ PEČIVO
alergeny 1, 6, 7
854 kJ
VE: KIMČCHI SALÁT S QUINOU A KRŮTÍM MASEM
alergeny 0
1205 kJ
Úterý
celkem
5574 kJ
SN: CELOZRNNÝ CHLÉB S ŽERVÉ, ŠUNKOU A KAPIÍ
alergeny 1, 7
1424 kJ
SV: BORŮVKOVÁ CHIA MISKA
alergeny 7
524 kJ
OB: PEČENÁ HLÍVA A KAPUSTIČKY SE ŠŤOUCHANÝMA BRAMBORAMA
alergeny 7
1605 kJ
SV: ŽAMPIONOVÝ KRÉM
alergeny 7
867 kJ
VE: MARINOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA SE ZELENINOVÝM SALÁTEM
alergeny 6, 7
1154 kJ
Středa
celkem
5530 kJ
SN: REBARBOROVÝ POHÁR S ČERVENÝM OVOCEM
alergeny 1, 7
1128 kJ
SV: CARO JOGURT S MEDEM
alergeny 1, 7
625 kJ
OB: KUŘECÍ KARI S RÝŽÍ
alergeny 0
1921 kJ
SV: SÝROVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO
alergeny 1, 7
839 kJ
VE: ZELENÁ SMAŽENÁ RÝŽE S VEJCEM, QUINOI A CHILLI
alergeny 6, 11
1017 kJ
Čtvrtek
celkem
5978 kJ
SN: JÁHLOVÁ KAŠE S KOKOSEM
alergeny 7
1352 kJ
SV: ŠLEHANÝ TVAROH S VIŠNĚMI
alergeny 7
621 kJ
OB: BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, GRILOVANOU ZELENINOU
alergeny 1, 3, 7
1824 kJ
SV: NIVOVÁ POMAZÁNKA S OŘECHY A JARNÍ CIBULKOU, PEČIVO
alergeny 1, 7
857 kJ
VE: KŘUPAVÝ TABBOULEK S KRŮTÍM MASEM A TAHINI DRESINKEM
alergeny 6, 8, 11
1324 kJ
Pátek
- nevaří se
Změna jídelníčku vyhrazena!
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.