Jídelníček
platnost od 19. 10. do 23. 10. 2020

Pondělí

celkem 
5328 kJ

SN: AVOKÁDOVÉ BOWL S OVESNÝMI VLOČKAMI

alergeny 1

1204 kJ

SV: VIŠŇOVÝ DEZERT

alergeny 7

588 kJ

OB: ZAPEČENÉ KUŘECÍ PRSA S PROSCHUTEM A MOZZARELOU, TĚSTOVINY

alergeny 1, 7

1425 kJ

SV: PODZIMNÍ JABLEČNÝ SALÁT S OŘECHY

alergeny 8

753 kJ

VE: ZELŇAČKA S BRAMBOREM A SUŠENOU KLOBÁSOU

alergeny 0

1358 kJ

Úterý

celkem 
5669 kJ

SN: KAISERKA S PLÁTKY AVOKÁDA A RUKOLOU

alergeny 1, 7

1504 kJ

SV: HRUŠKOVÉ CARPACIO S VLAŠSKÝMI OŘECHY

alergeny 8

584 kJ

OB: ŠPENÁT S VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM

alergeny 3, 7

1706 kJ

SV: POMAZÁNKA Z UZENÉHO TOFU, KNUPSI

alergeny 1, 6, 7

671  kJ

VE: KUŘE SE SALÁTEM Á LA WALDORF

alergeny 1, 7, 9, 10

1204 kJ

Středa

celkem 
5439 kJ 

SN: POHANKOVÁ KAŠE S BORŮVKAMI

alergeny 7

1384 kJ

SV: JAHODOVÝ TERMIX

alergeny 7

520 kJ

OB: KRŮTÍ MASO PEČENÉ V ZELENINĚ S BYLINKOVÝM KUSKUSEM

alergeny 7, 9

1816 kJ

SV: FITNES SALÁTEK, PEČIVO

alergeny 1, 7

621 kJ

VE: ZAPÉKANÉ PLNĚNÉ PAPRIKY NA MEXICKÝ ZPŮSOB

alergeny 7

1098 kJ

Čtvrtek

celkem 
5200 kJ

SN: CUKETOVÁ FRITÁTA, PEČIVO

alergeny 1, 3

1379 kJ

SV: MALINOVÝ JOGURT S KOKOSOVÝMI LUPÍNKY

alergeny 7

531 kJ

OB: KUŘECÍ ŘÍZEČKY CORNFLAKE S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

alergeny 3, 7, 9

1653 kJ

SV: PEČENÁ ČERVENÁ ŘEPA S BALKÁNSKÝM SÝREM

alergeny 7

521 kJ

VE: PLNĚNÉ ŽAMPIONY ŠMAKOUNEM A ČEDAREM

alergeny 3, 7

1116 kJ

Pátek

celkem 
5452 kJ

SN: KEFÍROVÝ KOLÁČ S KOKOSEM

alergeny 1, 3, 7

1354 kJ

SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM SYPANÉ SEZAMEM

alergeny 7, 11

653 kJ

OB: HOVĚZÍ RAGŮ S RÝŽÍ

alergeny 9

1463 kJ

SV: ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA

alergeny 7

625 kJ

VE: QUINOA S RESTOVANOU ZELENINOU SYPANÁ BALKÁNEM

alergeny 7

1357 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.