Jídelníček

platnost od 26. 7. do 30. 7. 2021

Pondělí

celkem 
5347 kJ

SN: CELOZRNNÝ CHLÉB S ŽERVÉ, ŠUNKOU A SALÁTEM

alergeny 1, 7

1283 kJ

SV: TVAROH S MEDEM A MANDLOVÝMI PLÁTKY

alergeny 7, 8

521 kJ

OB: ITALSKÉ RIZOTTO S RAJČATY A MOZZARELLOU

alergeny 7

1698 kJ

SV: HRÁČKOVÁ POMAZÁNKA, KNUPSI

alergeny 1, 7

724 kJ

VE: SALÁT S MELOUNEM A KUŘECÍMI KULIČKAMI

alergeny 3

1121 kJ

Úterý

celkem 
5221 kJ

SN: LÍVANCE BANÁNOVO OŘECHOVÉ

alergeny 1, 3, 8

1105 kJ

SV: OVOCNÁ MISKA

alergeny 0

457 kJ

OB: OBALOVANÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM BRAMBOREM

alergeny 1, 3, 7

1703 kJ

SV: PIKANTNÍ SALÁT S JABLKY A ŘEDKVIČKAMI

alergeny 7, 10

632 kJ

VE: TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ŠUMKOU A ZELENINOU

alergeny 1, 7

1324 kJ

Středa

celkem 
5584 kJ 

SN: POHANKOVÁ KAŠE S OVOCEM

alergeny 8

1304 kJ

SV: COTTAGE S MALINAMI

alergeny 7

586  kJ

OB: PAPARDELE SE SMETANOVÝMI CUKETAMI A LOSOSEM

alergeny 1, 4, 7

1601 kJ

SV: RAJČÁTKA S MOZZARELLOU A BAZALKOU, PEČIVO

alergeny 7

721 kJ

VE: VEGANSKÉ ZÁVITKY S UZENÝM TOFU A ARAŠÍDOVÝM DIPEM

alergeny 6, 8, 10

1372  kJ

Čtvrtek

celkem 
5462 kJ

SN: VAJEČNÁ OMELETA S PAPRIKOU, PEČIVO

alergeny 1, 3, 7

1324 kJ

SV: RICOTTOVÝ KRÉM S PEČENÝM JABLKEM

alergeny 7

642 kJ

OB: KRŮTÍ BURGR S GRILOVANOU ZELENINOU

alergeny 1, 3, 7

1652 kJ

SV: BYLINKOVÝ DIP SE ZELENINOU

alergeny 7

449 kJ

VE: BULGUROVÝ SALÁT S PEČENÝM LILKEM A BALKÁNEM

alergeny 3

1395 kJ

Pátek

celkem 
5806 kJ

SN: MERUŇKOVÁ GRANOLA

alergeny 1, 7

1539 kJ

SV: JOGURT S MÁTOU SLAZENÝ MEDEM

alergeny 7

521 kJ

OB: VEPŘOVÉ MEDAILONKY S MRKVÍ NA KMÍNĚ S KVĚTÁKOVÝM PYRÉ

alergeny 7

1821 kJ

SV: BROKOLICOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 7

682 kJ

VE: TORTILLA SE ZELENINOU A FALAFELEM

alergeny 1, 7

1243 kJ

Změna jídelníčku vyhrazena!

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.