Jídelníček

platnost od 23. 5. do 27. 5. 2022

Pondělí

celkem 
5654 kJ

SN: OVESNÁ KAŠE S PROTEINEM, BORŮVKAMI A BANÁNEM

alergeny 1, 7

1403 kJ

SV: OVOCNÁ MISKA

alergeny 0

521 kJ

OB: ZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE SÝROVO-BROKOLICOVOU OMÁČKOU S HRÁŠKEM A ŠPENÁTEM

alergeny 1, 7

1755 kJ

SV: COTTAGE S OLIVAMI A RAJČÁTKY, KNUPSI

alergeny 1, 7

624 kJ

VE: SALÁT NICOISE

alergeny 3, 4, 7

1354 kJ

Úterý

celkem 
5599 kJ

SN: CELOZRNNÝ ROHLÍK SE HERMELÍNEM A SALÁTEM

alergeny 1, 7

1324 kJ

SV: BORŮVKOVÝ JOGURT

alergeny 7

543 kJ

OB: MIX SEKANÁ SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM, ZELNÝ SALÁT

alergeny 3

1846 kJ

SV: ZELNÝ SALÁT

alergeny 0

429 kJ

VE: MĚKKÁ POLENTA S RESTOVANÝMI HOUBAMI

alergeny 7

1457 kJ

Středa

celkem 
5653 kJ 

SN: CELOZRNNÝ CHLÉB S TVRDÝM SÝREM A PAPRIKOU

alergeny 1, 7

1202 kJ

SV: MANGOVÉ LASSI

alergeny 0

566 kJ

OB: KRŮTÍ VÝPEČKY S KAPUSTOU A GNOCCHI

alergeny 1, 3

1834 kJ

SV: ČESNEKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 7

753 kJ

VE: DOMÁCÍ POKE MISKA

alergeny 4, 6, 11

1298 kJ

Čtvrtek

celkem 
5978 kJ

SN: JÁHLOVÁ KAŠE S KOKOSEM

alergeny 7

1352 kJ

SV: ŠLEHANÝ TVAROH S VIŠNĚMI

alergeny 7

621 kJ

OB: BURGR S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, GRILOVANOU ZELENINOU

alergeny 1, 3, 7

1824 kJ

SV: NIVOVÁ POMAZÁNKA S OŘECHY A JARNÍ CIBULKOU, PEČIVO

alergeny 1, 7

857 kJ

VE: ČOČKOVÝ SALÁT S GRILOVANÝM SÝREM A PEČENOU MRKVÍ

alergeny 10

1324 kJ

Pátek

celkem 
5582 kJ

SN: CELOZRNNÝ TOUST S ŽERVÉ A KARAMELIZOVANOU CIBULKOU

alergeny 1, 7

1294 kJ

SV: TVRDÝ SÝR S HROZNY

alergeny 7

627 kJ

OB: SALÁT Z PERLOVÉHO KUSKUSU NA ŘECKÝ ZPŮSOB, KUŘECÍ NUGETY

alergeny 1, 7

1702 kJ

SV: HUMUS S MRKVOVÝMI TYČINKAMI

alergeny 11

587 kJ

VE: RUKOLOVÝ SALÁT S OPEČENÝM BRAMBOREM, PROŠUTEM A PARMAZÁNEM

alergeny 7

1372 kJ

Změna jídelníčku vyhrazena!

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.