Jídelníček

platnost od 16. 1. do 20. 1. 2023

Pondělí

celkem 
5426 kJ

SN: FRANCOUZSKÝ TOUST S OVOCEM

alergeny 1, 7

1253 kJ

SV: MRKVOVÝ SALÁT SE SLUNEČNICOVÝMI SEMÍNKY

alergeny 0

435 kJ

OB: TERIYAKY KUŘECÍ MASO S BROKOLICÍ A PERLOVÝ KUSKUS

alergeny 1, 6, 7

1803 kJ

SV: POMAZÁNKA Z ČERVENÉ ŘEPY S KNUPSI

alergeny 1, 7

674 kJ

VE: ZELENINOVÁ TORTILA

alergeny 1, 7

1261 kJ

Úterý

celkem 
5751 kJ

SN: POHANKOVÁ KAŠE S OVOCEM A OŘÍŠKOVÝM MÁSLEM

alergeny 7, 8

1295 kJ

SV: OVOCNÁ MISKA

alergeny 0

683 kJ

OB: KOPROVÁ OMÁČKA S VAŘENÝM VEJCEM A HALUŠKAMI

alergeny 1, 3, 7

1821 kJ

SV: COTTAGE S OLIVAMI, KNUPSI

alergeny 1, 7

624 kJ

VE: VEPŘOVÉ MEDAILONKY S MRKVÍ NA KMÍNĚ A KVĚTÁKOVÝM PYRÉ

alergeny 7

1328 kJ

Středa

celkem 
5703 kJ 

SN: JABLEČNÉ CRUMBLE

alergeny 1, 7, 8

1419 kJ

SV: JAHODOVÝ MÍŠA

alergeny 7

622 kJ

OB: MIX SEKANÁ S PAPRIKOVÝM AJVAREM A PETRŽELOVÉ BRAMBORY

alergeny 3

1745 kJ

SV: DÝŇOVÁ POLÉVKA

alergeny 0

658 kJ

VE: BULGUROVÝ SALÁT S PEKANOVÝMI OŘECHY A HALOUMI SÝREM

alergeny 1, 7, 8

1259 kJ

Čtvrtek

celkem 
5906 kJ

SN: BUDAPEŠŤSKÁ POMAZÁNKA S PEČIVEM

alergeny 1, 7

1402 kJ

SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM SYPANÉ SEZAMEM

alergeny 7, 11

678 kJ

OB: KRŮTÍ STIR-FRY S BROKOLICÍ A KEŠU OŘÍŠKY, RÝŽE

alergeny 6, 8, 11

1851 kJ

SV: JABLKOVÝ SALÁT S OŘECHY A ŘAPÍKATÝM CELEREM, PEČIVO

alergeny 1, 7, 9

651 kJ

VE: SALÁT S TUŇÁKEM, VEJCI A FAZOKAMI

alergeny 3, 4, 7

1324 kJ

Pátek

celkem 
5445 kJ

SN: CHLÉB S GRILOVANÝM LILKEM A SALÁTEM

alergeny 1, 7

1402 kJ

SV: TVAROH S MEDEM S MANDLOVÝMI PLÁTKY

alergeny 7, 8

521 kJ

OB: SEGEDINSKÝ GULÁŠ Z KRŮTÍHO MASA, GNOCCHI

alergeny 1, 3, 7

1668 kJ

SV: PAPRIKA S TVRDÝM SÝREM

alergeny 7

567 kJ

VE: DOMÁCÍ POKE (KRABIČKA PLNÁ ZELENINY S RÝŽÍ)

alergeny 0

1287 kJ

Změna jídelníčku vyhrazena!

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.