
Jídelníček
platnost od 14. 11. do 16. 11. 2022
Pondělí
celkem
5850 kJ
SN: CHLÉB S ŽERVÉ A VAŘENÝM VEJCEM, SALÁT
alergeny 1, 3, 7
1146 kJ
SV: MRKVOVÝ SALÁT SE ZÁZVOREM, POM. ŠŤÁVOU A ANANASEM
alergeny 0
680 kJ
OB: ŠPAGETY BOLOGNESE SYPANÉ PARMAZÁNEM
alergeny 1, 7
1780 kJ
SV: BALKÁNSKÁ POMAZÁNKA, PEČIVO
alergeny 1, 3, 7
823 kJ
VE: KOŘENĚNÁ HRACHOVÁ KAŠE S PEČENOU BATÁTOU
alergeny 11
1421 kJ
Úterý
celkem
5956 kJ
SN: CELOZRNNÝ ROHLÍČEK PLNĚNÝ PAŽITKOVÝM KRÉMEM A SALÁTEM
alergeny 1, 7
1285 kJ
SV: KOKOSOVÝ DEZERT S BEBE SUŠENKAMI
alergeny 1, 7
762 kJ
OB: VEPŘOVÁ PANENKA PROVONĚNÁ ŠALVĚJÍ S JABLKOVÝM CHUTNEY S JASMÍNOVOU RÝŽÍ
alergeny 11
1778 kJ
SV: TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO
alergeny 1, 4, 7
834 kJ
VE: SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR S KVĚTÁKEM A MEDOVOU ZÁLIVKOU
alergeny 7
1297 kJ
Středa
celkem
5966 kJ
SN: OVESNÁ KAŠE S MÁKEM A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI
alergeny 1
1321 kJ
SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM
alergeny 7
658 kJ
OB: KUŘECÍ RISOTO S DÝNÍ SYPANÉ DÝŇOVÝMI SEMÍNKY
alergeny 0
1842 kJ
SV: ŠUNKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO
alergeny 1, 7
867 kJ
VE: TĚSTOVINOVÝ SALÁT S NIVOU A HRUŠKOU
alergeny 1, 7
1278 kJ
Čtvrtek
nevaří se, svátek
Pátek
nevaří se, sanitární den
Změna jídelníčku vyhrazena!
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.