Jídelníček

platnost od 14. 11. do 16. 11. 2022

Pondělí

celkem 
5850 kJ

SN: CHLÉB S ŽERVÉ A VAŘENÝM VEJCEM, SALÁT

alergeny 1, 3, 7

1146 kJ

SV: MRKVOVÝ SALÁT SE ZÁZVOREM, POM. ŠŤÁVOU A ANANASEM

alergeny 0

680 kJ

OB: ŠPAGETY BOLOGNESE SYPANÉ PARMAZÁNEM

alergeny 1, 7

1780 kJ

SV: BALKÁNSKÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 3, 7

823 kJ

VE: KOŘENĚNÁ HRACHOVÁ KAŠE S PEČENOU BATÁTOU

alergeny 11

1421 kJ

Úterý

celkem 
5956 kJ

SN: CELOZRNNÝ ROHLÍČEK PLNĚNÝ PAŽITKOVÝM KRÉMEM A SALÁTEM

alergeny 1, 7

1285 kJ

SV: KOKOSOVÝ DEZERT S BEBE SUŠENKAMI

alergeny 1, 7

762 kJ

OB: VEPŘOVÁ PANENKA PROVONĚNÁ ŠALVĚJÍ S JABLKOVÝM CHUTNEY S JASMÍNOVOU RÝŽÍ

alergeny 11

1778 kJ

SV: TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 4, 7

834 kJ

VE: SALÁT Z PEČENÝCH BRAMBOR S KVĚTÁKEM A MEDOVOU ZÁLIVKOU

alergeny 7

1297 kJ

Středa

celkem 
5966 kJ 

SN: OVESNÁ KAŠE S MÁKEM A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI

alergeny 1

1321 kJ

SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM

alergeny 7

658 kJ

OB: KUŘECÍ RISOTO S DÝNÍ SYPANÉ DÝŇOVÝMI SEMÍNKY

alergeny 0

1842 kJ

SV: ŠUNKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 7

867 kJ

VE: TĚSTOVINOVÝ SALÁT S NIVOU A HRUŠKOU

alergeny 1, 7

1278 kJ

Čtvrtek

nevaří se, svátek

Pátek

nevaří se, sanitární den

Změna jídelníčku vyhrazena!

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.