Jídelníček

platnost od 11. 4. do 14. 4. 2022

Pondělí

celkem 
5961 kJ

SN: JOGURTOVÝ POHÁR S GRANOLOU A OVOCEM

alergeny 1, 7

1351 kJ

SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM A SEZAMEM

alergeny 7, 11

647 kJ

OB: PEČENÁ KRŮTÍ PRSA, KOŘENOVOU ZELENINOU, PERLOVÝ KUSKUS

alergeny 1

1754 kJ

SV: ŠUMKOVÁ PĚNA, PEČIVO

alergeny 1, 7

824 kJ

VE: COBB SALÁT

alergeny 3, 7, 10

1385 kJ

Úterý

celkem 
6048 kJ

SN: SENDVIČ S BÍLÝMI FAZOLEMI A RICCOTOU, ŠPENÁTEM

alergeny 1, 7

1418 kJ

SV: OVOCNÁ MISKA

alergeny 0

680 kJ

OB: VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S GRILOVANÝMI BRAMBORAMI

alergeny 0

1798 kJ

SV: COTTAGE S OLIVAMI, RAJČÁTKY A DÝŇOVÝMI SEMÍNKY, KUKUŘIČNÍK

alergeny 7

867 kJ

VE: PLNĚNÉ PAPRIKY MLETÝM MASEM S KORIANDROVÝM DIPEM

alergeny 7

1285 kJ

Středa

celkem 
5721 kJ 

SN: CELOZRNNÉ PEČIVO S PAŽITKOVÝM ŽERVÉ, ŠUMKOU A ŘEDKVIČKOU

alergeny 1, 7

1498 kJ

SV: ŠLEHANÝ TVAROH S CHIA SEMÍNKY A BORŮVKAMI

alergeny 7

608 kJ

OB: HOVĚZÍ RAGŮ S MRKVÍ A HRÁŠKEM, RÝŽE

alergeny 0

1824 kJ

SV: PIKANTNÍ BATÁTOVÁ POLÉVKA

alergeny 7

524 kJ

VE: JARNÍ SALÁT S VEJCEM

alergeny 3

1267 kJ

Čtvrtek

celkem 
5465 kJ

SN: ZELENÁ SMOOTHIE BOWL

alergeny 8

1324 kJ

SV: JOGURT S MEDEM A MÁTOU

alergeny 7

526 kJ

OB: ŠPENÁT S BRAMBORAMA A VAŘENÝM VEJCEM

alergeny 3

1763 kJ

SV: GRILOVANÉ LILKY S NIVOU, KNUPSI

alergeny 7

534 kJ

VE: KUŘECÍ PRSA S PEČENOU MÁSLOVOU DÝNÍ

alergeny 7

1318 kJ

Pátek

nevaří se, svátek

Změna jídelníčku vyhrazena!

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.