
Jídelníček
platnost od 11. 4. do 14. 4. 2022
Pondělí
celkem
5961 kJ
SN: JOGURTOVÝ POHÁR S GRANOLOU A OVOCEM
alergeny 1, 7
1351 kJ
SV: COTTAGE S HROZNOVÝM VÍNEM A SEZAMEM
alergeny 7, 11
647 kJ
OB: PEČENÁ KRŮTÍ PRSA, KOŘENOVOU ZELENINOU, PERLOVÝ KUSKUS
alergeny 1
1754 kJ
SV: ŠUMKOVÁ PĚNA, PEČIVO
alergeny 1, 7
824 kJ
VE: COBB SALÁT
alergeny 3, 7, 10
1385 kJ
Úterý
celkem
6048 kJ
SN: SENDVIČ S BÍLÝMI FAZOLEMI A RICCOTOU, ŠPENÁTEM
alergeny 1, 7
1418 kJ
SV: OVOCNÁ MISKA
alergeny 0
680 kJ
OB: VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKOVÉ KRUSTĚ S GRILOVANÝMI BRAMBORAMI
alergeny 0
1798 kJ
SV: COTTAGE S OLIVAMI, RAJČÁTKY A DÝŇOVÝMI SEMÍNKY, KUKUŘIČNÍK
alergeny 7
867 kJ
VE: PLNĚNÉ PAPRIKY MLETÝM MASEM S KORIANDROVÝM DIPEM
alergeny 7
1285 kJ
Středa
celkem
5721 kJ
SN: CELOZRNNÉ PEČIVO S PAŽITKOVÝM ŽERVÉ, ŠUMKOU A ŘEDKVIČKOU
alergeny 1, 7
1498 kJ
SV: ŠLEHANÝ TVAROH S CHIA SEMÍNKY A BORŮVKAMI
alergeny 7
608 kJ
OB: HOVĚZÍ RAGŮ S MRKVÍ A HRÁŠKEM, RÝŽE
alergeny 0
1824 kJ
SV: PIKANTNÍ BATÁTOVÁ POLÉVKA
alergeny 7
524 kJ
VE: JARNÍ SALÁT S VEJCEM
alergeny 3
1267 kJ
Čtvrtek
celkem
5465 kJ
SN: ZELENÁ SMOOTHIE BOWL
alergeny 8
1324 kJ
SV: JOGURT S MEDEM A MÁTOU
alergeny 7
526 kJ
alergeny 3
1763 kJ
SV: GRILOVANÉ LILKY S NIVOU, KNUPSI
alergeny 7
534 kJ
VE: KUŘECÍ PRSA S PEČENOU MÁSLOVOU DÝNÍ
alergeny 7
1318 kJ
Pátek
nevaří se, svátek
Změna jídelníčku vyhrazena!
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny v jídelníčku vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.