Jídelníček

platnost od 20. 4. do 22. 4. 2022

Pondělí

Nevaří se, svátek

celkem 
0 kJ

Úterý

Nevaří se, sanitární den

celkem 
0 kJ

Středa

celkem 
5913 kJ

SN: CHLÉB S MOZZARELOU A RAJČATY

alergeny 1, 7

1359 kJ

SV: CITRONOVÝ TVAROH SYPANÝ PERNÍKEM

alergeny 1, 7

652 kJ

OB: BOŽSKÉ JARNÍ ŠPAGETY

alergeny 1, 7

1854 kJ

SV: TZATZIKY, PEČIVO

alergeny 1, 7

753 kJ

VE: WRAPS PLNĚNÝ ZELENINOU A KUŘECÍM MASEM

alergeny 1, 7

1295 kJ

Čtvrtek

celkem 
5940 kJ 

SN: ZAPEČENÁ OVESNÁ KAŠE S PEKANOVÝMI OŘECHY

alergeny 1, 7, 8

1471 kJ

SV: BORŮVKOVÝ JOGURT

alergeny 7

562 kJ

OB: MÁSLOVÉ KUŘE S RÝŽÍ

alergeny 7

1763 kJ

SV: NIVOVÁ POMAZÁNKA S OŘECHY A JARNÍ CIBULKOU, PEČIVO

alergeny 1, 7

857 kJ

VE: RAJČATOVÝ KRÉM S BÍLÝMI FAZOLEMI

alergeny 7

1287 kJ

Pátek

celkem 
5391 kJ

SN: MÍCHANÁ VEJCE, PEČIVO

alergeny 1, 3

1424 kJ

SV: COTTAGE S MALINAMI

alergeny 7

532 kJ

OB: KUŘECÍ ROLÁDA S GRATINOVANÝM BRAMBOREM

alergeny 7

1724 kJ

SV: PEČENÁ JABLKA SYPANÁ OŘECHY

alergeny 8

521 kJ

VE: ZELENINOVÝ SALÁT SE ŠUMKOU, BALKÁNSKÝM SÝREM A PEČIVO

alergeny 1, 7

1190 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.