Jídelníček

platnost od 29. 9. do 1. 10. 2021

Pondělí

Nevaří se, dovolená

celkem 
0 kJ

Úterý

Nevaří se, svátek

celkem 
0 kJ

Středa

celkem 
6014 kJ

SN: CELOZRNNÝ CHLÉB S POMAZÁNKOU Z PEČENÝCH PAPRIK A VEJCE

alergeny 1, 3, 7

1421 kJ

SV: TVAROHOVÝ DEZERT S MÜSLI A JAHODOVÝM PYRÉ

alergeny 1, 7

731 kJ

OB: PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍČKY NA ZELENINOVÉ PODUŠCE Z JEDNOHO PEKÁČE

alergeny 0

1754 kJ

SV: POMAZÁNKA Z ČERVENÉ ŘEPY, KNUPSI

alergeny 1, 7

726 kJ

VE: SALÁT NICOIS

alergeny 3, 4, 7

1382 kJ

Čtvrtek

celkem 
5847 kJ 

SN: VIŠŇOVO MAKOVÁ KAŠE S PEKANOVÝMI OŘECHY

alergeny 1, 8

1571 kJ

SV: TAPIOKA S MALINAMI

alergeny 0

624 kJ

OB: VEPŘOVÉ NA MRKVI S RÝŽÍ

alergeny 0

1534 kJ

SV: BYLINKOVÁ RICCOTA, PEČIVO

alergeny 1, 7

761 kJ

VE: QUINOOVÝ SALÁT S BATÁTY

alergeny 10

1357 kJ

Pátek

celkem 
5994 kJ

SN: CELOZRNNÝ BROWNY KOLÁČEK Z KAROBU

alergeny 1, 3, 7

1611 kJ

SV: CARO JOGURT SE SUŠENKAMI

alergeny 1, 7

596 kJ

OB: ZAPEČENÁ KRŮTÍ PRSA S BROKOLICÍ A KVĚTÁKEM, BRAMBORY

alergeny 7

1793 kJ

SV: HRÁŠKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 7

752 kJ

VE: CAESAR SALÁT S GRILOVANÝM NAKLÁDANÝM TOFU

alergeny 1, 3, 6, 10

1242 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.