Jídelníček

platnost od 6. 4. do 9. 4. 2021

Pondělí

Svátek, neavří se

celkem 
0 kJ

Úterý

celkem 
5135 kJ

SN: OVESNÁ KAŠE S OŘÍŠKY A ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM

alergeny 7, 8

1602 kJ

SV: KÁVOVÝ JOGURT

alergeny 7

512 kJ

OB: MÁSLOVÉ KUŘE S RÝŽÍ

alergeny 7, 6, 11

1130 kJ

SV: POMAZÁNKA Z ČERVENÉ ŘEPY A KŘENU, PEČIVO

alergeny 1, 7, 8

768 kJ

VE: SALÁT S VEPŘOVOU PANENKOU A QUINOOU

alergeny 7

1123 kJ

Středa

celkem 
5874 kJ 

SN: ZELENINOVÁ FRITÁTA, PEČIVO

alergeny 1, 3, 7

1295 kJ

SV: PEČENÁ JABLKA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI

alergeny 0

425 kJ

OB: TAGLIATELLE S SMETANOVÝMI CUKETAMI A UZENÝM LOSOSEM

alergeny 1, 4, 7

1662 kJ

SV: ŠUNKOVÁ PĚNA, PEČIVO

alergeny 1, 7

903 kJ

VE: DOMÁCÍ HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI

alergeny 1, 3, 9

1589 kJ

Čtvrtek

celkem 
5708 kJ

SN: JÁHLOVÁ KAŠE SLAZENÁ DATLEMI S MALINAMI

alergeny 0

1461 kJ

SV: JOGURT S MANDLOVÝMI PLÁTKY A BEZINKOVÝM SIRUPEM

alergeny 7, 8

624 kJ

OB: KRŮTÍ BURG S ČEDAREM, GRILOVANÁ ZELENINA

alergeny 1, 3, 7

1654 kJ

SV: CIZRNOVO-AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1

724 kJ

VE: CAESAR SALÁT S VAJÍČKEM A AVOKÁDEM

alergeny 3, 7

1242 kJ

Pátek

celkem 
5338 kJ

SN: MÍŠA KOLÁČ

alergeny 1, 3, 7

1350 kJ

SV: MRKVOVÝ SALÁTEK S MEDEM

alergeny 0

324 kJ

OB: ENCHILADAS S ČERNÝMI FAZOLEMI A ČEDAREM

alergeny 7

1486 kJ

SV: KVĚTÁKOVÝ KRÉM

alergeny 3, 7

865 kJ

VE: KUŘE SE SALÁTEM A LÁ WALDORF

alergeny 7, 8

1313 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.