Jídelníček
platnost od 23. 11. do 27. 11. 2020

Pondělí

MOC SE OMLOUVÁME, ALE Z TECHNIKÝCH DŮVODU SE NEVAŘÍ

celkem 
0 kJ

Úterý

celkem 
5573 kJ

SN: OVESNÁ KAŠE S MALINAMI A OŘÍŠKY

alergeny 1, 7, 8

1467 kJ

SV: JOGURTS MEDEM A MANDLOVÝMI LUPÍNKY

alergeny 7, 8

598 kJ

OB: KUŘECÍ STEAKY PEČENÉ NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ S RÝŽÍ

alergeny 9

1582 kJ

SV: ŠUNKOVÁ PĚNA, PEČIVO

alergeny 1, 7

639 kJ

VE: RAJČATOVÝ KRÉM S BÍLÝMI FAZOLEMI A PROSCHUTEM

alergeny 7

1287 kJ

Středa

celkem 
5381 kJ 

SN: ZELENINOVÁ FRITÁTA, PEČIVO

alergeny 1, 3, 7

1379 kJ

SV: JOGURT S BORŮVKAMI

alergeny 7

619 kJ

OB: PAPARDELE SE SMETANOVÝMI ŽAMPIONY A KUŘECÍM MASEM

alergeny 1, 7

1558 kJ

SV: NIVOVÁ POMAZÁNKA S KNACKEMBROTEM

alergeny 1, 7

821 kJ

VE: PODZIMNÍ PEČENÁ ZELENINA S ČESNEKOVÝM DIPEM

alergeny 7, 9

1004 kJ

Čtvrtek

celkem 
5644 kJ

SN: ZAPEČENÁ OVESNÁ KAŠE S PEKANY

alergeny 1, 7, 8

1670 kJ

SV: POMERANČOVÉ PLÁTKY

alergeny 0

459 kJ

OB: VEPŘOVÉ V MRKVI, PETRŽELOVÉ BRAMBORY

alergeny 0

1534 kJ

SV: PIKANTNÍ POLÉVKA Z BATÁTŮ

alergeny 0

684 kJ

VE: WRAPS PLNĚNÝ ZELENINOU A UZENÝM TOFU

alergeny 1, 6

1297 kJ

Pátek

celkem 
5852 kJ

SN: MRKVOVÝ KOLÁČ

alergeny 1, 3, 7, 8

1605 kJ

SV: CITRONOVÝ ŠLEHANÝ TVAROH

alergeny 7

651 kJ

OB: TRHANÉ KRŮTÍ MASO S ČOČKOVÝM SALÁTEM Z BELUGY

alergeny 9

1623 kJ

SV: ŠUNKOVÁ ROLKA, PEČIVO

alergeny 1, 7

683 kJ

VE: SALÁT NICOSIE

alergeny 3, 4, 7

1290 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.