Jídelníček

platnost od 28. 6. do 30. 6. 2021

Pondělí

celkem 
5297 kJ

SN: BANÁNOVÉ BOWLE

alergeny 1, 7

1202 kJ

SV: MÁTOVÝ JOGURT S MEDEM

alergeny 7

521 kJ

OB: FETTUCCINE S ČESNEKOVO-PARMAZÁNOVOU OMÁČKOU

alergeny 1, 7

1728 kJ

SV: HRÁŠKOVÁ POMAZÁNKA, KNUPSI

alergeny 1, 7

725 kJ

VE: SALÁT S MELOUNEM A KUŘECÍMI KULIČKAMI

alergeny 3

1121 kJ

Úterý

celkem 
5702 kJ 

SN: CELOZRNNÝ CHLÉB S LUČINOU, OKURKEM S DÝŇOVÝMI SEMÍNKY

alergeny 1, 7

1304 kJ

SV: KAKAOVÝ TERMIX S JAHODAMI

alergeny 7

625 kJ

OB: KUŘECÍ ROLÁDKY SE ŠŤOUCHANÝMA BRAMABORAMA

alergeny 7

1652 kJ

SV: PAŽITKOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO

alergeny 1, 7

832 kJ

VE: PEČENÝ HERMELÍN V PROSCHUTU S LISTOVÝM SALÁTEM

alergeny 3

1289 kJ

Středa

celkem 
5547 kJ

SN: MÍCHANÁ VAJÍČKA S PEČIVEM

alergeny 1, 3

1423 kJ

SV: OVOCNÁ MISKA

alergeny 0

521 kJ

OB: CHILLI CON CARNE S RÝŽÍ

alergeny 0

1721 kJ

SV: PAPRIKY S TVRDÝM SÝREM

alergeny 7

562 kJ

VE: VEGEBURGER PLNÝ CHUTÍ S LILKEM A HALLOUMI SÝREM A ZELENINOU

alergeny 1, 7

1320 kJ

Čtvrtek

Nevaří se, dovolená

celkem 
0 kJ

Pátek

Nevaří se, dovolená

celkem 
0 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.