Jídelníček
platnost od 28. 9. do 2. 10. 2020

Pondělí

Nevaří se, státní svátek

celkem 
0 kJ

Úterý

celkem 
5630 kJ

SN: OVESNÁ KAŠE S MALINAMI A OŘÍŠKY

alergeny 1, 7

1467 kJ

SV: OVOCNÁ MISKA SE SLUNEČNICOVÝMI SEMÍNKY

alergeny 0

524 kJ

OB: KOPROVÁ OMÁČKA S VEJCEM A VAŘENÉ BRAMBORY

alergeny 3, 7

1524 kJ

SV: KUKUŘIČNÁ POLÉVKA

alergeny 7

867 kJ

VE: ZELENINOVÉ LAZANĚ S KUŘECÍM MASEM

alergeny 7

1248 kJ

Středa

celkem 
5574 kJ 

SN: PSYLIOVÝ CHLÉB S ŽERVÉ, VEJCE, ŠUNKA A SALÁTEK

alergeny 1, 3, 7

1458 kJ

SV: BEZINKOVÝ COTTAGE S JAHODOVOU OMÁČKOU

alergeny 7, 8

627 kJ

OB: KUŘECÍ ROLKY S PROSCHUTEM, ZELENINOVÝ KUSKUS

alergeny 1, 7, 8

1652 kJ

SV: COLESLAW SALÁT

alergeny 7

537 kJ

VE: VEPŘOVÁ PEČENĚ PROVONĚNÁ ŠALVĚJÍ S HRÁŠKOVÝM PYRÉ

alergeny 7, 10

1300 kJ

Čtvrtek

celkem 
5755 kJ

SN: MÍCHANÁ VEJCE S PAŽITKOU, PEČIVO

alergeny 1, 3

1538 kJ

SV: POHÁRKY S TVAROHOVO RICCOTOVÝM KRÉMEM

alergeny 7

621 kJ

OB: CHILLI CON CARNE S RÝŽÍ

alergeny 0

1818 kJ

SV: CIZRNOVÝ HUMUS S KNACKENBROTEM

alergeny 1, 6

810 kJ

VE: GRILOVANÝ LOSOS NA LISTOVÉM SALÁTKU

alergeny 4

958 kJ

Pátek

celkem 
5261 kJ

SN: AMERICKÝ JABLEČNÝ KOLÁČ

alergeny 1

1258 kJ

SV: JOGURT S MEDEM A MANDLOVÝMI LUPÍNKY

alergeny 7, 8

625 kJ

OB: KUŘECÍ RAGŮ SE SUŠENÝMI RAJČATY S TĚSTOVINAMI

alergeny 1, 7

1744 kJ

SV: TZAZIKY S KNUPSI

alergeny 1, 7

684 kJ

VE: ZAPEČENÁ CUKETA SE SÝREM, ŠUNKOU A VEJCI

alergeny 1, 3, 7

950 kJ

1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.

2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.

Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.