
Jídelníček
platnost od 20. 4. do 22. 4. 2022
Pondělí
Nevaří se, svátek
celkem
0 kJ
Úterý
Nevaří se, sanitární den
celkem
0 kJ
Středa
celkem
5913 kJ
SN: CHLÉB S MOZZARELOU A RAJČATY
alergeny 1, 7
1359 kJ
SV: CITRONOVÝ TVAROH SYPANÝ PERNÍKEM
alergeny 1, 7
652 kJ
OB: BOŽSKÉ JARNÍ ŠPAGETY
alergeny 1, 7
1854 kJ
SV: TZATZIKY, PEČIVO
alergeny 1, 7
753 kJ
VE: WRAPS PLNĚNÝ ZELENINOU A KUŘECÍM MASEM
alergeny 1, 7
1295 kJ
Čtvrtek
celkem
5940 kJ
SN: ZAPEČENÁ OVESNÁ KAŠE S PEKANOVÝMI OŘECHY
alergeny 1, 7, 8
1471 kJ
SV: BORŮVKOVÝ JOGURT
alergeny 7
562 kJ
OB: MÁSLOVÉ KUŘE S RÝŽÍ
alergeny 7
1763 kJ
SV: NIVOVÁ POMAZÁNKA S OŘECHY A JARNÍ CIBULKOU, PEČIVO
alergeny 1, 7
857 kJ
VE: RAJČATOVÝ KRÉM S BÍLÝMI FAZOLEMI
alergeny 7
1287 kJ
Pátek
celkem
5391 kJ
SN: MÍCHANÁ VEJCE, PEČIVO
alergeny 1, 3
1424 kJ
SV: COTTAGE S MALINAMI
alergeny 7
532 kJ
alergeny 7
1724 kJ
SV: PEČENÁ JABLKA SYPANÁ OŘECHY
alergeny 8
521 kJ
VE: ZELENINOVÝ SALÁT SE ŠUMKOU, BALKÁNSKÝM SÝREM A PEČIVO
alergeny 1, 7
1190 kJ
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.