Jídelníček
platnost od 6. 4. do 9. 4. 2021
Pondělí
Svátek, neavří se
celkem
0 kJ
Úterý
celkem
5135 kJ
SN: OVESNÁ KAŠE S OŘÍŠKY A ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM
alergeny 7, 8
1602 kJ
SV: KÁVOVÝ JOGURT
alergeny 7
512 kJ
OB: MÁSLOVÉ KUŘE S RÝŽÍ
alergeny 7, 6, 11
1130 kJ
SV: POMAZÁNKA Z ČERVENÉ ŘEPY A KŘENU, PEČIVO
alergeny 1, 7, 8
768 kJ
VE: SALÁT S VEPŘOVOU PANENKOU A QUINOOU
alergeny 7
1123 kJ
Středa
celkem
5874 kJ
SN: ZELENINOVÁ FRITÁTA, PEČIVO
alergeny 1, 3, 7
1295 kJ
SV: PEČENÁ JABLKA SE SUŠENÝMI ŠVESTKAMI
alergeny 0
425 kJ
OB: TAGLIATELLE S SMETANOVÝMI CUKETAMI A UZENÝM LOSOSEM
alergeny 1, 4, 7
1662 kJ
SV: ŠUNKOVÁ PĚNA, PEČIVO
alergeny 1, 7
903 kJ
VE: DOMÁCÍ HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI
alergeny 1, 3, 9
1589 kJ
Čtvrtek
celkem
5708 kJ
SN: JÁHLOVÁ KAŠE SLAZENÁ DATLEMI S MALINAMI
alergeny 0
1461 kJ
SV: JOGURT S MANDLOVÝMI PLÁTKY A BEZINKOVÝM SIRUPEM
alergeny 7, 8
624 kJ
alergeny 1, 3, 7
1654 kJ
SV: CIZRNOVO-AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA, PEČIVO
alergeny 1
724 kJ
VE: CAESAR SALÁT S VAJÍČKEM A AVOKÁDEM
alergeny 3, 7
1242 kJ
Pátek
celkem
5338 kJ
SN: MÍŠA KOLÁČ
alergeny 1, 3, 7
1350 kJ
SV: MRKVOVÝ SALÁTEK S MEDEM
alergeny 0
324 kJ
OB: ENCHILADAS S ČERNÝMI FAZOLEMI A ČEDAREM
alergeny 7
1486 kJ
SV: KVĚTÁKOVÝ KRÉM
alergeny 3, 7
865 kJ
VE: KUŘE SE SALÁTEM A LÁ WALDORF
alergeny 7, 8
1313 kJ
1. pokrmy spotřebujte do 5 dnů od data výroby, skladujte při teplotě do 4° C, před konzumací důkladně prohřejte nejméně 75° C.
2. pokrmy studené kuchyně uchovejte do 8° C, spotřebujte do 24 hodin od data výroby.
Vyobrazeny hodnoty porcí pro ženy v kJ, mužské porce jídla na den jsou v hodnotách 6000–7000 kJ, mužské porce jsou upraveny gramáží.
Změny vyhrazeny. Za případné chyby se předem omlouváme.